Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Vintage tractors & trucks in Varik op 2e Pinksterdag

10 juni 2019 van 11:00 - 17:00 uur

Waalbandijk

4064 CB

Varik

Net als voorgaande jaren organiseert de Betuwse Historische Tractoren Club (BHTC) op Tweede Pinksterdag een happening met prachtig opgepoetste en gereviseerde oude tractoren op de Bol in Varik. Het motto is dit jaar ‘Vintage tractors & trucks’. Dat betekent dat er naast de oude tractoren, ook vele prachtig gerestaureerde oldtimer trucks aanwezig zullen zijn.

De tractoren rijden ’s ochtends na een gezamenlijk ontbijt eerst een tocht door de prachtige regio. Rond 14.00 uur zijn de tractoren weer terug bij de Bol. Vanaf 11.00 uur staan daar al de trucks opgesteld en kunnen bezoekers een kijkje nemen. Ook worden vanaf die tijd demonstraties gegeven met een bomenzaagmachine en is er een werkende net-naoorlogse scheepsmotor te bezichtigen.

Voor iedereen is er genoeg te eten en te drinken. Hamburgers en beenham zijn vaste prik en ook een biertje en andere drankjes staan op het menu. Niet alleen voor de chauffeurs, maar ook voor het publiek dat gewoonlijk in groten getale op de festiviteit af komt.

Publiek is Tweede Pinksterdag welkom van 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: de Bol in Varik, aan de Waalbandijk bij de aanlegplaats van het pontje Varik-Heerewaarden. Kijk voor meer informatie op de website.


Lees meer
Delen: