Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Voorjaarsrommelmarkt Boven-Leeuwen

24 april 2022 t/m 24 april 2022 van 10:00 - 13:00 uur

Pastoor Schoenmakerstraat 5

6657CB

Boven-Leeuwen

Muziekvereniging St. Willibrord uit Boven-Leeuwen organiseert op zondag 24 april weer de gebruikelijke rommelmarkt in d’n Dulper. Iedereen kan weer naar hartenlust ‘shoppen’ in het Kulturhus aan de Pastoor Schoenmakerstraat. Ook dit jaar zal de grote zaal weer gevuld zijn met diverse snuisterijen, servies- en glaswerk, speelgoed en kleine meubeltjes. Ook een boekenhoek zal zeker niet ontbreken.

St. Willibrord, dat op muzikaal gebied samenwerkt met KNA uit Puiflijk onder de naam Arezzo, probeert met de rommelmarkten haar inkomsten op peil te houden. Hierdoor is de vereniging minder afhankelijk van bijvoorbeeld subsidies. De opbrengsten worden onder andere besteed aan de instrumenten, jeugd, kleding en bladmuziek.

Op zondag 24 april gaat de rommelmarkt om 10.00 uur van start en duurt tot 13.00 uur. Vaak staan de eerste klanten al rond 9.00 uur voor de deur te wachten om als eerste de mooie koopjes te bemachtigen. De entree bedraagt net zoals voorgaande jaren €2,-.

Om de rommelmarkt te vullen, is de vereniging op zoek naar uw gebruikte spullen. Deze spullen kunt u natuurlijk zelf naar d’n Dulper brengen, maar mocht dat niet lukken, kunt u contact opnemen met Sjoerd Vissers via tel. 06-21227411 of Coby van Zagten via tel. 06-41671373 (WhatsApp ook mogelijk). Het inzamelen gebeurt op zaterdag 23 april van 10.00 uur tot 14.00 uur. Helaas kunnen wij echte rommel niet aannemen en vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden.

Voor meer info over onze vereniging: www.muziekvereniging-arezzo.com.


Lees meer
Delen: