Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Vrijwilligersmarkt Kasteel Ammersoyen

8 maart 2020 van 13:00 - 16:00 uur

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom dan een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, rondleidingen, educatie, begeleiding van huwelijken, evenementen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de vrijwilligersmarkt. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten.

Voor vragen en meer informatie kun je na afloop terecht bij de vrijwilligerscoördinator die je meer vertelt over de inhoud van het vrijwilligerswerk.

Datum: zondag 8 maart 2020. Ook op zondag 30 augustus is er een vrijwilligersmarkt.
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Entree: vooraf aanmelden is niet nodig. Entree: gratis
Informatie: www.glk.nl/ammersoyen


Lees meer
Delen: