Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Waarde Wandeling in Redichemse Waard

3 april 2022 t/m 3 april 2022 van 10:00 - 11:30 uur

Beusichemsedijk 12

4101 NV

Culemborg

Ook delen we graag onze toekomstvisie voor de Redichemse Waard. Een illustratie die is gemaakt met de ideeën van heel veel Culemborgers als inspiratiebron. Een streefbeeld om te inspireren, de dialoog aan te gaan, voor te vechten en samen aan te werken. ZO MOOI KÁN HET WORDEN!
Start en eindpunt: B&B ‘De Appelgaard’, Beusichemsedijk 12 via de Achterweg. U wordt hier opgewacht door de gids. Na de wandeling kunt u hier op eigen kosten nog wat nuttigen. Er is dan nog gelegenheid om rond kijken in de oude hoogstamboomgaard van het buiten van ‘De Appelgaard’.
Wanneer: Zondag 3 April van 10.00 – 11.30 uur. Daarnaast zijn er zelfde plek, zelfde tijd wandelingen op nog 5 zondagen (8 mei, 12 juni, 10 juli, 11 september en 9 oktober). Allemaal georganiseerd door het Collectief Redichemse Waard, een samenwerking van 6 clubs die zich hard maken voor dit gebied.
Praktische informatie: Aanmelden niet nodig. Gewoon komen! Denk aan stevige wandelschoenen, warme- of regenkleding, fototoestel en verrekijker. Rondleiding is gratis. Neem eventueel contant geld mee voor consumptie op ‘De Appelgaard’. Voor meer informatie: Stefan Claessens (06-45104911). Informatie over het gebied: https://www.facebook.com/Redichemse.Waard/.


Lees meer
Delen: