Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Winter struintochten rond slot Loevestein. Een avontuurlijke kerstactiviteit voor het hele gezin!

26 december 2019 t/m 28 december 2019 van 11:00 - 11:00 uur

Loevestein 1

5307 TG

Poederooijen

Wil je tijdens de kerstvakantie een frisse neus halen? Kom dan met heel je familie naar de open struintochten op donderdag 26 en zaterdag 28 december. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ontdek je de wilde natuur rondom Slot Loevestein. De konikpaarden en rode geuzen hebben ook hun winterjas aan. Een ontmoeting met hen is een reuze spannende ervaring!

Breid uit met arrangement
Maak je excursie compleet en breid uit met een arrangement, dit is inclusief warme chocomelk / glühwein met kasteelkoek. Het arrangement wordt aangeboden door Slot Loevestein. Kosten hiervoor zijn €2,- euro voor kinderen en €5,- euro voor volwassenen. Dit is exclusief ticket voor de struintocht (boeken via website Staatsbosbeheer).

Algemene informatie
De struintochten op 26 en 28 december beginnen om 11:00 uur en duren 2 uur. Deze struintocht is geschikt voor de hele familie. De kosten zijn €3,- voor kinderen en €5,- voor volwassenen. Tickets kunnen alleen online bij Staatsbosbeheer gekocht worden.

Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren! Het terrein is niet geschikt voor kinderwagens.

De struintochten starten bij de poort van de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt u ontvangen door de gids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee. Adres van Slot Loevestein is; Loevestein 1 Poederoijen.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Silvia Blom, Boswachter Staatsbosbeheer, s.blom@staatsbosbeheer.nl of kijk hier.


Lees meer
Delen: