Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Workshop Kerstdecoratie Kasteel Ammersoyen

11 december 2019 t/m 12 december 2019

Ter voorbereiding op de sfeervolle kerstperiode gaan we een mooie kerstdecoratie maken. Je hebt de keus uit een halve lichtbol of een festoen, dit is een langgerekt werkstuk wat je desgewenst op kunt hangen of kunt neerleggen.

De workshops zijn op woensdag 11 december en donderdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur.
De halve lichtbol
: de bol wordt bekleed met materiaal waarin allerlei kleiner materiaal wordt gestoken zoals kerstballetjes, lichtjes, dennenappeltjes e.d. en kan op een taartplateau gezet worden

De festoen: op een basis van hout, oasis en gaas worden diverse soorten (dennen)groen, eucalyptus en besjes gebonden, ertussendoor bevestig je met draad de versiering van kerstballen en de lichtjes. We hebben van beiden alvast een voorbeeld gemaakt zodat je een idee krijgt van het eindresultaat.

Een half uur voor aanvang ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee en wat lekkers. Ervoor en/of erna een lekkere lunch of high-tea? ook dat is mogelijk en kun je op het inschrijfformulier aangeven. De kosten voor de workshop inclusief de materialen en koffie of thee vooraf zijn €35,- p.p. en kun je ter plaatse betalen.


Lees meer
Delen: