Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Het Zwarte Paard Gameren

  • Chalet op een groene locatie
  • Veel zonuren en uitzicht op de paardenwei
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig

Komt u ook binnenkort genieten in de Bommelerwaard?

Wij zijn bezig met het realiseren van een chalet op een heerlijke groene locatie in een oase van rust met vele voorzieningen en uitstapjes binnen handbereik.

Het chalet op ons erf staat midden in het groen. Het ligt op het zuiden met veel zonuren met uitzicht op de paardenwei. Konijnen, hazen, ganzen en fazanten en het gekwaak van kikkers vergezellen u tijdens een bakje koffie op het terras of achter het glas in de erker.

Het chalet is ruim genoeg voor 2 personen met eventueel uitbreiding van 2 extra personen. Het chalet is voorzien van een slaapbank waardoor de extra logies comfortabel kunnen overnachten. Er is verder een keuken, kleine badkamer met toilet en ruime slaapkamer met extra wastafel. Ook is het chalet voorzien van wifi, televisie en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De naam Het Zwarte Paard is afgeleid van de liefde voor het Friesche paard. Het Zwarte Paard is zeer geschikt voor toeristen die met de fiets de Bommelerwaard willen verkennen. Wat dacht u van slingerende dijken met de aanwezige scheepvaart op de Waal dat altijd voor vermaak zorgt. Een tussenstop bij een restaurant voor een lunch of een bakje koffie, wie wil dit nu niet?

In de buurt zijn diverse uitstapjes mogelijk, het altijd gezellige Zaltbommel ligt om de hoek. Hier vindt u diverse horeca gelegenheden, het Stadskasteel, stadswandelingen en gezellige winkelstraatjes.

Ook vestigingsstadjes als Heusden en Woudrichem zijn dichtbij. Slot Loevestein vindt u in Poederoijen allemaal op fietsafstand van Het Zwarte Paard.

Een dagje Den Bosch, met zijn gezellige winkelstraatjes, horeca, stadswandelingen musea en rondvaart op de Binnendieze is een aanrader voor een dagje uit.

Zoekt u meer rust dichter in de buurt van Het Zwarte Paard, de wandelroute het Klompenpad is te bewandelen vanaf Het Zwarte Paard. U kunt starten vanaf uw chalet.

Liever Reeën spotten in de schemer, dan biedt een wandeling in de Lieskampen mooie kansen om dit te zien.

Kortom, er is genoeg te zien en te ontdekken in dit prachtige stukje van de Bommelerwaard.


Lees meer
Delen: