Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Met je vader op stap!

Zondag 21 juni is het Vaderdag. Goede reden om je vader eens in het zonnetje te zetten. Er zijn genoeg activiteiten om hem mee te verrassen: van een picknick in een wijngaard tot een mooie tocht met een Tuktuk (incl. Beer & Bites).

Tuk Beer & Bites

Speciaal voor Vaderdag biedt Riverside een Tuk Beer & Bites arrangement aan. Ga een stukje toeren over de dijken in een unieke Tuktuk. Zoek onderweg een mooi plekje uit en geniet een mand vol lekkere hapjes en drankjes. Er zit genoeg lekkers in de mand voor het hele gezin!

Meer informatie

Samen genieten van lekker eten

Vaderdag Picknick

Bij het Betuws Wijndomein kun je een heerlijke picknick reserveren. Je hebt de keuze uit 3 momenten: ontbijt, brunch of borrel. Per tijdstip zijn er 10 unieke picknick spots beschikbaar, aan een tafel of op een kleedje.

Meer info

Boerenomeletpakket

Zelf kunnen genieten van lokale producten geeft een goed gevoel. Maar hoe leuk is het om je vaders eens te verrassen met een heerlijk verwenpakket incl. persoonlijk kaartje?

Meer info

Vaderdagbrunch

De échte Valk-ervaring bij je thuis beleven? Dat kan! Met veel liefde en aandacht is er een overheerlijke Vaderdagbrunch samengesteld die bij jou thuis bezorgd kan worden.

Meer info

Borrelplateau

Verras jouw vader op Vaderdag met een heerlijke borrelplateau voor maar € 24,50. Bij dit plateau horen ook twee lekkere speciaal biertjes!

Meer informatie

 

Stokerij Lubberhuizen

Bij Stokerij Lubberhuizen vind je een aantal heerlijke Vaderdagcadeaus. Op zondag 21 juni kun je hier lastminute nog leuke Vaderdagcadeautjes kopen. Je vader zelf iets laten uitzoeken kan natuurlijk ook!

Meer informatie