Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Heerlijke terrassen

Wat is er fijner dan na een prachtige fiets- of wandeltocht neer te strijken op een heerlijk terras? In de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal vind je tal van fijne terrassen. Midden in de natuur, in een gezellige stad of heerlijk aan het water. Op deze pagina lichten we verschillende terrastips voor je uit. Geniet!

 

De Prins aan de rand van Oranjestad Buren

Bij Hotel en Restaurant de Prins in Buren kun je terecht voor (h)eerlijke gerechten op het prachtige terras aan het water aan de rand van Oranjestad Buren. Het terras is gelegen aan rivier de Korne.

Meer informatie

Moeke Mooren: uitkijkend over de Gouden Ham

Bij mooi weer strijk je natuurlijk neer op het heerlijke terras van Moeke Mooren. Genietend van een lekker drankje kan je vanaf het grote terras uitkijken over het water waar volop actie op te vinden is. Het enige wat je nog hoeft te doen is achterover te leunen, te ontspannen en te genieten, maar dat kan niet missen!

Meer informatie

De Stapelbakker

De Stapelbakker beschikt over een groot zonnig terras waar je lekker kunt uitblazen van je wandel- of fietstocht.

Meer informatie

De Gouden Molen: met uizicht over de Waal

Is het mooi weer? Neem dan plaats op het prachtige terras bij Hotel Restaurant de Gouden Molen. Je kijkt vanaf het terras uit over de Waal, en daar valt altijd wat te zien! Het terras biedt een panoramisch uitzicht.

Meer informatie

De Hofhouding

De Hofhouding beschikt over een prachtig terras gelegen aan een boomgaard waar kinderen leuk kunnen spelen. De Hofhouding ligt aan het startpunt van verschillende fiets- en wandelroutes.

Meer informatie

De Pannekoekenbakker Buren

Het heerlijke terras van de Pannekoekenbakker Buren ligt altijd deels in de schaduw en deels in de zon. Het terras heeft 190 zitplaatsen en wordt vaak door grote parasols overdekt.

Meer informatie

't VeerHuys Beusichem; met uitzicht over de Lek

Aan de rivier de lek, te midden van de uiterwaarden vind je het hotel/restaurant ‘t VeerHuys. De omgeving is het hele jaar prachtig. Het pontje dat de hele dag op en neer vaart en de levendigheid op de rivier maken dat er altijd wat te zien is.

Meer informatie

Bistro de Bolle

Zodra de zon schijnt is het terras van Bistro de Bolle perfect om te genieten. Gezellig bijkletsen onder het genot van een smakelijke lunch of diner, een uitgebreide high tea, een koud glas (speciaal)bier of een heerlijk kopje koffie? Onze professionele en gastvrije bediening zorgt dat u het aan niets ontbreekt.

Riverside: alsof je aan het strand bent

In de zomer is het heerlijk toeven op het dagrecreatiestrand en op het terras bij Riverside aan Strand Maaslanden. Je krijgt hier een écht strandgevoel!

Meer informatie

GeoFort: heerlijk terras aan de speeltuin

Geniet van heerlijke pannenkoeken in het sfeervolle restaurant op het historische forteiland. Bij mooi weer is het genieten op het grote terras, waar kinderen zich uit kunnen leven met schaken, bamboo bouwen en klimmen en klauteren in de avontuurlijke speeltuin. Of sluit het bezoek aan GeoFort af met een heerlijke pannenkoek!

Meer informatie

Brasserie de Buurman

De brasserie heeft binnen ruim 40 zitplaatsen en een buitenterras met ruim 70 zitplaatsen. Je kunt hier terecht voor een lekkere kop koffie, capuccino of thee. Lunchen met heerlijke gerechten, high tea of wine of gewoon een lekker drankje.

Meer informatie