Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Trek eropuit in de bloesemtijd!

Pak  (of huur) een fiets en trek er op uit in de bloesemtijd! Kies een mooie route uit of ga gewoon op pad en laat je verrassen door alles wat je tegenkomt. Fiets langs boomgaarden, over dijken en door uitdagende pittoreske stadjes. En aan een dag heb je zeker niet genoeg, dus blijf overnachten op een unieke camping! 

De periode waarin de bomen in bloei staan is niet te voorspellen, dit is van veel factoren afhankelijk. Is het al vroeg in het jaar warm en zonnig weer, dan ontpoppen de bloemen eerder. De bloeiperiode kan door onder andere warm weer erg kort zijn. Grofweg is de bloesem in de maanden april en mei te bewonderen. Wil je er zeker van zijn dat je de bloei niet mist? Download dan de gratis Bloesemalert-app!

De mooiste routes langs bloesem

De Bloesemroute

3 dagen genieten van bloesem; dat is genieten! Maak kennis met de diversiteit in Rivierenland. Fiets langs rivieren, maak kennis met bruisende steden en stop in pittoreske dorpjes.

Bekijk de route

De Lingeroute

Fiets 70km lang langs de mooiste rivier van Nederland: de Linge die meandert door het prachtige landschap en karakteristieke dorpen. Je fietst langs talloze boomgaarden en komt langs alle soorten bloesem.

Bekijk de route

Klompenpaden

Klompenpaden leiden je langs de mooiste plekken in Rivierenland. Je loopt over onverharde paden waardoor je veel meer tegenkomt! Veel van deze paden leiden langs of door fruitboomgaarden vol bloesem in het voorjaar.

Bekijk de route

Ontwaken tussen de bloesem

Minicamping Tussen de Dijken
Bent u er aan toe om er even een paar dagen lekker tussenuit te gaan en tot rust te komen? Minicamping ...Lees meer
Minicamping Buren
Midden in de Betuwe, op het veld achter het woonhuis, ligt minicamping Buren. Daarvandaan kijkt u op de akkers en de ...Lees meer
Riverside Outdoor
Riverside is een unieke locatie gelegen op een schiereiland middenin recreatiegebied De Gouden Ham. Ervaar zelf de ongedwongen ambiance in ons ...Lees meer
Appeltern
Buitengoed Ruysbos
Midden in de natuur in het bos en aan het water vind je een uniek 10 persoons vakantiehuis en 3 bijzondere ...Lees meer

Arrangementen

Op zoek naar de heerlijke bloesemarrangementen? We hebben ze hier voor je verzameld.

Bekijk ze hier